Hydration Shake Chicken 500gram

€ 17,50 (inclusief btw)
Aantal

Hydration power shake is uitgebalanceerde mix die zorgt voor hydratatie en energy van de hond, voor optimale prestaties. Deze is speciaal ontwikkeld om je hond voorafgaand aan de inspanning te geven.

 

Een goede vochtbalans is heel belangrijk voor optimale prestaties. Hydration power bevat een basis van goed verteerbare vetten, eiwitten en koolhydraten die snel verteerbaar zijn, die zorgen voor extra energie tijdens inspanning. Daarnaast is Hydration power verrijkt met magnesium, een belangrijk mineraal dat niet alleen een rol speelt bij het behoud van soepele spieren en sterke botten maar ook goed is voor het concentratie vermogen. Prebiotica zoals de fructo-oligo sacharide (FOS) in hydration power ondersteunen de eigen darmflora, een gezonde darmflora is belangrijk voor het immuunsysteem en optimale prestaties.

 

Hydration power :

 

– Voor extra energie

 

– Helpt met hydrateren

 

– Bevat electrolyten en extra magnesium

 

– FOS ondersteunt darmflora ( Prebiotica )

 

 

 

Hydration power is ideaal om te geven voor en tijdens inspanning voor hydratatie en energie. Een goede hydratatie is essentieel voor optimale prestaties. Geschikt voor alle sport- en werkhonden die intensieve inspanning leveren en de beste prestaties moeten leveren tijdens intensieve trainingen of wedstrijden.

 

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Aanvullend diervoeder voor honden niet voor menselijke consumptie

 

 

 

 

 

Ingrediënten:

 

Naturel:

 

Mager melkpoeder, vetpoeder (kokos), maltodextrine, dextrose, GOFOS, elektrolyten mix (natriumchloride, kaliumchloride, calciumcarbonaat, natriumcitraat, glycine, magnesiumsulfaat, vitamine C) , magnesium-citraat, rode-rijst, ascorbinezuur (vitamine C), vanille aroma

 

Voedingswaarde: Ruw eiwit: 16,8% • Ruw vet: min 30% • ruwe as: 3,7% • ruwe celstof: 0%

 

Voedingswaarde is gebaseerd op naturel variant als er gekozen wordt voor een alternatieve smaak kan de voedingswaarde tot 15% verschillen.

 

Smaakjes:

 

Vetpoeder (kokos), magere melkpoeder, dierlijkmeel, maltodextrine, dextrose, GOFOS, elektrolyten premix (natriumchloride, kaliumchloride, calciumcarbonaat, natriumcitraat, glycine, magnesiumsulfaat, vitamine C), magnesium-citraat, rode-rijst, ascorbinezuur (vitamine C)

 

Voedingswaarde: Ruw eiwit: 20,5% • Ruw vet: min 31% • ruwe as: 3,8% • ruwe celstof: 0%

 

Voedingswaarde is gebaseerd op kip variant als er gekozen wordt voor een alternatieve smaak kan de voedingswaarde tot 15% verschillen.

 

Dosering:

 

Los een volle maatschep per 15 kg hond op in water en geef 1,5 tot 2 uur voor de

inspanning. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.